LEGOmuseum, LEGObutik, LEGObygge och café 

Öppetider

  • 18 juni -14 augusti 2023
  • Öppet alla dagar 11.00-15.00
  • Övriga tider: se fb sida eller maila info@bureacamping.se

LEGOmuseum
Bureå Camping har Sveriges största permanenta LEGO-utställning. Här finns både klassiska LEGObyggen och uppbyggda i landskap från serier som LEGO Star Wars, Indiana Jones, Classic Space, LEGO Technics men även mindre kända teman som t.ex. Scooby Doo, Swampbob. Lone Ranger, Angry Bird, Power Miners, Architecture, LEGO Ideas mm.
Museet har även ”egen konstruerade byggen” även kallat MOC (My own creation) som är skapade av några av Sveriges absolut bästa LEGObyggare, (bl.a. Stefan Johansson, Robert Lundmark, Emma Ferm m.fl.) vissa även kända från LEGO Masters Sverige (LMS) som visades på TV4 under vintern. Bl.a. har Hans Brettschneider (Campingägare av Bureå Camping) och Robert Lundmark, Skellefteå som deltog i LMS byggt om några kopior och miniatyrer av vissa av deras byggen, men det finns även andra byggen ur Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta, Hergés-Tintin, Gamla kyrkgränd i Skellefteå med Sankt Olofskyrkan, Super Mario mm.

LEGObygge (tältet)
Vi har ett separat ”LEGObyggartält” vid museet med massa LEGO. Tältet är öppet 24 timmar för boende på campingen. För dagsbesökare är tältet öppet 10.45- 15.30.
För boende på campingen är det fri entré och för gäster ingår bygget om man betalt entré till museet. Om man enbart vill besöka byggtältet kostar det 20kr/person.

Butik (m. miniutställning)
Butiken är öppet 11-15 (samma tider som utställningen). Vi har ett väldigt brett sortiment och bra priser. Normalt mellan 10-20% under rekommenderade priser.

Café LEGO-biten

Fiket är vid LEGOverkstan och är av enklare karaktär där vi säljer kaffe, glass, fika och smörgåsar, paj, plättar.

  • Öppettider: Alla dagar 11.15-14.45 (under högsäsong)

Entré
För boende på campingen är det fri entré  till alla ovanstående delar (museum, verkstan & butik)
Besökare har fri entré till butik med mini utställning. För museum och verkstan tillkommer en avgift på 50 kr/pers (gäller då både verkstan och museum), Enbart inträde till byggdtältet 20kr/pers. Barn under 3 år gratis

OBS! Utställningarna är endast till för att beskådas och får inte lekas med, personalen har rätt att avhysa personer som inte följer eller lyssnar på instruktioner från personalen. Avhysning medger ingen rätt till återbetalning av erlagd entréavgift.

ENTREAVGIFTER!!!
LEGOmuseet & verkstan*
Boende på campingen; Fri entré
Övriga: 50 kr/pers, vid 5 eller fler personer 40kr/pers,
(LEGO+ Minigolf 80kr)

*när det gäller ”butik med miniutställning” är det fritt för alla

Samarbetspartner
Copyright ©2024 Bureå Camping i samarbete med Campcation.