Campingen håller öppet som vanligt och vi följer kontinuerligt utvecklingen kring Covid-19. Vi lyssnar till myndigheternas råd och rekommendationer så att ni som gäster ska känna er trygga.

Regeringens beslut om begränsning av sammankomster till max 50 deltagare

Campingplatser (liksom hotell) omfattas inte av sammankomstförbudet. På campingen har man enskilda boenden vilket gör att man kan hålla avstånd.
Däremot påverkas eventuella evenemang på campingplatsen. Det kan innebära vissa begränsningar kring bl.a. LEGOutställningen och vissa andra aktiviteter.

Stugor och rum
Precis som tidigare så städar vi stugorna mellan varje gäst. Men med extra försiktigheten kan det ibland innebära lite senare incheckningen och hoppas ni har förståelse för det. Som tidigare gäller det att gästerna använder sängkläder (underlakan, örngott och påslakan) man kan ta med egna eller hyra detta av campingen.

Husvagn/ husbil
Du som bor i egen husbil/ husvagn har ansvar för den egna miljön i dessa. Våra stora husvagnsplatser ger också möjlighet till att hålla avstånd.

Servicebyggnader

Våra servicebyggnader städas dagligen dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar mm. Vi vill samtidigt uppmana alla att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål i alla våra servicebyggnader. I Servicebyggnad 1 har vi även enskilda toaletter med egna handfat vilket gör att man kan vara i enskildhet även när man tvättar händerna.

LEGOutställning & LEGObutik

Utställning och butik kommer att ha öppet som planerat men kan innebära vissa restriktioner kring antalet besökare som är inne i lokalen samtidigt och begränsning av tid om det blir många besökare.

LEGObygget

LEGObygget kommer att hållas stängt då det är svårt att hålla LEGOt rent och efter att LEGO rekomenderat att inte ha allmänna byggevent.

Personal

Personalen har fått instruktioner att vara extra noggranna med sin handhygien och även rekommendationer att försöka hålla ett visst avstånd till kollegor och gäster.

Avbokning- Enskilda bokningar (och mindre sällskap)
Vid avbokningen med minde än 24 timmar innan tillträde tas en dygnshyra ut (kan vid speciella omständigheter sänkas). Avbokning som sker med mer än 24 timmar till tillträde är avgiftsfri gäller enskilda bokningar.

Avbokning- Större gruppbokningar (5 stugor eller fler)
Enligt överenskommelse